top of page

Kismama fotózás

Üdvözlet minden leendő szülőnek és pocaklakónak!

 

Először is hadd gratuláljak nektek! Remélem, hogy minél csodálatosabban telik ez a fontos időszak.

A képeimmel az a célom, hogy megörökítsem számotokra azt a pillanatot, amikor az édesanyák a szívük alatt hordják a leendő gyermeküket.

Igény szerint akár csodálatos, tervezői ruhadarabokat is válasszhattok a fotózásra. Az aktuális készletet folyton bővítem.

Boldog babavárást kívánok nektek!

 • Mikorra érdemes időzíteni a kismama fotózást?
  Az ideális idő a kismama fotózásra a terhesség 25-35. hete között van.
 • Hány héttel korábban érdemes jelentkeznem kismama fotózásra?
  A kismama fotózás esetén minimum 4 héttel előtte érdemes jelezni, hogy szeretnétek jönni fotózásra, így biztosan találunk megfelelő időpontot.
 • Elkísérhet a párom (és a gyermekem) a fotózásra? Közös képek készülhetnek rólunk?
  Természetesen, örömmel várom őket is a fotózáson.
 • Mivel kell készülnöm illetve mit hozhatok a fotózásra?
  Érdemes hozni a fotózásra testszínű pántnélküli fehérneműt. Nyugodtan hozhattok a fotózásra pici cipőcskét, ultrahangos képet, kis body, plüsst, bármit aminek örülnétek ha viszont látnátok a képeken.
 • A ruhákat te biztosítod vagy hozhatok én is?
  Minden esetben biztosítok két ruhát a fotózáshoz. Ezeket megtekintheted az oldalamon, lejebb. A fotózás előtt egyeztetni fogjuk, hogy melyik kismama ruhák tetszenek neked a legjobban, ezeket fogom magammal vinni, ezekben (is) készülnek majd rólad a képek. Ha több ruhát szeretnél igánybe venni, akkor felár ellenében van leehetőségetek még több ruhát kölcsönvenni a fotózás erejéig. Emellett te is készülhetsz olyan ruhákkal, amiket szívesen látnál a fotókon, de nálam nem találtál meg.
 • Hogyan tudok nálad időpontot foglalni?
  Először is kérlek nézd meg és válaszd ki, hogy melyik csomag a legszimpatikusabb számodra. Ha már megvan az elképzelés, kérlek írj nekem a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon.
 • Mikor kapom meg a kész képeket?
  Az előválogatott képekhez a linket 1 héten belül elküldöm nektek. Ezekből választhatjátok ki, melyik képeket szeretnétek a csomag részeként megkapni. Utána a kiválasztott, szerkesztett képeket pedig megkapjátok tőlem digitálisan 1 héten belül. Ha több képet szeretnétek, mint a ami a csomagban van arra is van lehetőség. Minden további fotó 1200Ft/db áron kérhető.

Választható kismama ruhák

A kismamáim számára széles választékot kínálok fotózásokhoz több hazai és külföldi tervező ruháiból. Kollekciónk többnyire XS-től XL-ig terjed, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő méretet. Rendszeresen frissítem és bővítem a ruhakészletemet, hogy mindig az aktuális trendeknek megfelelő darabokat kínálhassak. A csomagok tartalmazzák két ruha kölcsönzését, további ruha bérlése pedig 8000 forintért elérhető.

Kapcsolat
IMG_8555.jpg

Partnereim

ph_logo_2021_standard_szurkefelirat-01 (1) (1).png
bottom of page