top of page
  • Szerző képeMolnar D. Rita

Miért nem adok át több, mint 1000 képet?📷

Jöjjön egy kis beszélgetős blogposzt. A napokban Dominik és jegyese keresett meg esküvői fotózással kapcsolatban. A dátumunk már foglalt volt számomra, azonban egy lényeges kérdést vetettek fel az esküvői fotózással kapcsolatban.


Miért nem adok át több, mint 1000 retusált képet?

 

A válaszom pedig az, hogy minőséget szeretnék biztosítani minden egyes képemmel, amit átadok. Ahelyett, hogy több ezer képet adok át, inkább törekszem arra, hogy minden egyes kép egy fontos pillanatot adjon át nektek. Hiszek abban, hogy sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség. A legtöbb ilyen képszámmal dolgozó fotós miután kiválasztotta a nyers képekből azt az 1000 képet ( nem túl körülményesen) , egy lightroom preset-et futtatnak át rajtuk, azaz nem egyesével dolgozzák ki a képeket. Én ebben nem hiszek, szerintem nagyon meglátszik a végeredményen ez a mentalitás.


Általában a választott csomagnál többet szoktam átadni, igyekszem minden jó, érzelmekkel teli képet átadni. Azonban minden esküvő más és más. Lásd valahol 30 fő van, valahol 160 fő, valaki nem szeretne készülődős képeket, vagy kreatív páros fotózást, de olyan esküvőn is voltam már ahol tortavágás vagy esküvői tánc maradt ki. Ezek nagyon befolyásolják a kép számokat.2 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page