top of page
  • Szerző képeMolnar D. Rita

Kutyás esküvők világa

Frissítve: márc. 13.

Üdvözöllek szeretettel a blogomon! Molnár Rita, esküvői fotós vagyok, és itt fogom megosztani veletek az izgalmas élménybeszámolóimat és hasznos tippjeimet, amelyek segíthetnek az esküvőtök megálmodásában. 📸💖


Évről évre egyre több esküvőm van, ahol a pár bevonja a szőrös négylábú családtagot is, hogy még személyesebbé tegyék az ünnepséget. Az állatos esküvők egyedülálló élményt hoznak létre mind a pár, mind a vendégek számára.Képzeld el, ahogy kedvenced, a hűséges kutyusod ott sétál a folyosón, egy kis virágkoszorú a nyakában, és boldogan a szemedbe néz. Ez a pillanat felejthetetlen és megkapó, hiszen a kutyusok valóban a család részeivé válnak az esküvői készülődés idején.


Kutyás Esküvő
Kutyás esküvő

Öt praktikus tipp egy kutyás esküvőkhöz:

  1. Egyeztetés: Mindenképp érdemes egyeztetni az elképzeléseitekről az összes szolgáltatóval. Az állatok nem mindig a tervezett módon viselkednek, így mindenki felkészült lesz a váratlan helyzetekre is.

  2. Kiegészítők: Válasszhatunk kutyabarát esküvői kiegészítőket, például virágokat vagy masnikat, amelyek nem okoznak allergiát vagy kényelmetlenséget a négylábú barátainknak.

  3. Kutyaszitter: Aznapra érdmes egy olyan családtagra bízni a kutyust, akit már régóta ismer, így ő a lakodalom alatt is megtudja lesni, hogy minden rendben van a kutyussal.

  4. Fotózás: Ha kreatív fotózást szeretétek a kutyussal, akkor érdemes hozni egy két jutalomfalatot illetve a fent említett "kutyasszittert", így kutyus nélkül is tudunk készíteni képeket.

  5. Kutyatréner: Ha specális feladattal szeretnétek megbízni a kutyusotokat, lásd pélául a gyűrűhordozás, akkor mindenképp keressetek fel az esküvő előtt 4-5 héttel kutyatrénert, aki ebben tud segíteni.


Kutyás esküvő
Kutyás esküvőhöz 5 tipp


Azt hiszem, a kutyás esküvők fotózása a szívemhez közel álló és felejthetetlen élményt nyújt számomra. Remélem, hogy ti is megtapasztaljátok ezt a különleges varázst, ha bevonjátok a kutyusokat az esküvőtökbe, és én lehetek az, aki ezt a történetet elmeséli a képeken keresztül.

Mindenkinek sok kutyasimogatást és boldogságot kívánok!


Szeretettel,

Rita


24 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page